NedCert Opleider Doetinchem is verhuisd

BHV cursus Doetinchem ingangGoed nieuws voor alle BHV-cursisten in Doetinchem en omgeving! Jullie opleider is verhuisd en we zijn nu gevestigd in een splinternieuw trainingscentrum aan de Fabriekstraat 30 in Doetinchem.


De nieuwe locatie biedt ons niet alleen meer ruimte, maar ook een betere infrastructuur, waardoor we onze cursussen nog beter kunnen geven. We zijn dan ook ontzettend blij dat we deze stap hebben gezet en we kunnen niet wachten om onze cursisten te verwelkomen in onze nieuwe trainingslocatie.

U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein achter het pand. Rij door het grote hek naar achteren en parkeer in de vakken bij de bordjes “BHV cursus Doetinchem”. De ingang van het pand bevindt zich ook aan de achterzijde bij de parkeerplaats.

De locatie heeft twee gezellige lokalen voor theorie en de praktijkoefeningen. Verder is er een buitenruimte voor de blusoefeningen en een gedeelte voor de ontruimingsoefening.

Tijdens de cursus krijgen de cursisten vers gezette koffie/thee en tussen de middag een lekkere lunch met broodjes en divers beleg.

Er is voldoende materiaal voor iedereen om goed te kunnen trainen. Zo zijn er veel reanimatiepoppen en AED’s zodat je vaak in groepjes van 2 kunt oefenen.

Op de buitenruimte worden de blusoefeningen gegeven. Er wordt, onder andere, geblust met een slanghaspel, schuimblusser, koolzuursneeuw en blusdeken. Verder is er een ontruimingsgedeelte om verschillende situaties na te bootsen.

De locatie is geschikt bevonden voor alle opleidingen tot een NedCert certificaat.

NedCert Opleider Doetinchem e.o.
Fabriekstraat 30
7005 AR Doetinchem
www.BHVcursusDoetinchem.nl