NedCert Opleider BHV-EHBO

FranchiseHeeft u een vooropleiding in de spoedeisende hulpverlening zoals verpleging / ambulance / brandweer? Als u de opleiding tot gecertificeerd BHV-EHBO instructeur succesvol heeft afgerond, kunt u direct in een vrij rayon als NedCert instructeur aan de slag. 


Klik hier voor de NedCert Academy met alle informatie!

Bent u op zoek naar werk en wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Wilt u bij deze grote stap wel goede begeleiding krijgen? Sluit u dan bij ons aan!
Ook als u al wat ouder bent (50+) of een carrière switch wilt maken, en uw vooropleiding en werkervaring aansluiten, zijn er mogelijkheden. U krijgt optimale begeleiding vanuit de NedCert Academy, welke bekend staat om de hoge kwaliteit en uitstekende service.

Bewezen formule

U maakt gebruik van onze formule, naam en expertise en krijgt prima ondersteuning om de goede competentie waar NedCert opleiders om bekend staan, te behalen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen bedrijf te beginnen met alle support vanuit de Academy om er een succes van te maken.

Instructeursmateriaal

Als u geslaagd bent voor het examen instructeur, ontvangt u een volledig pakket met instructeursmateriaal, zodat u alles ter beschikking heeft om alle NedCert erkende cursussen te verzorgen. Het instructeursmateriaal bestaat o.a. uit reanimatiepoppen in de uitvoering volwassene, kind en baby, AED-trainers, blusbak, bluspop, brandblussers enz. enz.

Marketingmateriaal

Visitekaartjes, folders, internetsite, social media campagnes, het is allemaal voor u geregeld. Ook maakt u gebruik van het opleiders-portal van de NedCert Academy. U heeft een volledig geautomatiseerde cursistenadministratie, waardoor uw cursisten en klanten op tijd worden herinnerd om een scholing bij u te volgen.

Servicecentrum

In ons servicecentrum op de locatie in Amsterdam kunt u, onder meer, uw lege blussers en gas cilinders omruilen. Ook verbruiksmaterialen, zoals NedCert goedgekeurde verbandsets, zitten in het servicepakket.

Beperkt aantal plaatsen

Er zijn twee soorten NedCert erkende instructeurs. Corporate instructeurs en zelfstandig ondernemers. Voor corporate instructeurs (die intern bij een grote organisatie de bhv’ers opleiden) zijn ruim voldoende plaatsen vrij op de opleiding tot instructeur.

Omdat alle instructeurs met een eigen opleidingsinstituut een prima inkomen moeten kunnen behalen, zijn er voor zelfstandig ondernemers slechts een beperkt aantal plaatsen vrij.
Als alle rayons bezet zijn, komt er pas weer een zelfstandig ondernemer bij, als er een rayon (een ondernemersplek) vrij komt.  Wacht dus niet langer met aanmelden, maar ga er voor!

Meer informatie

Klik hier voor de NedCert Academy met alle informatie!