NedCert BHV nu ook in Oost Nederland

basishulpverleningWerknemers van bedrijven die gevestigd zijn in het oosten van Nederland hoeven niet langer naar Amsterdam te komen voor een NedCert BHV cursus, want ook in Drenthe en Gelderland kunt u nu terecht.

Emmen

Sinds korte tijd worden de leslocaties waar een NedCert bedrijfshulpverlening cursus of BHV herhaling kan worden gevolgd uitgebreid. In het noordoosten van het land hebben wij een opleider. Deze geeft de BHV cursus in Schoonebeek bij Emmen, maar kan ook naar uw bedrijf toekomen. De NedCert gecertificeerde instructeurs zijn verpleegkundige en van de brandweer, u krijgt dus les van mensen uit de praktijk. Wilt u een goede BHV cursus? Meld uw werknemers dan aan of als u liever op uw bedrijf les wilt krijgen, stuur een email, dan neemt de opleider contact met u op. De opleider heeft een eigen site: www.bhvcursusemmen.nl

Doetinchem

Bent u gevestigd in Doetinchem? Ook daar hebben wij een opleider met een eigen leslocatie, maar hij kan ook naar u toekomen en op uw bedrijf de BHV les verzorgen. Deze NedCert gecertificeerde instructeur heeft ruime ervaring op een ambulance en bij evenementenhulpverlening. De opleider heeft een eigen site: www.bhvcursusdoetinchem.nl

Incompany

Alle instructeurs hebben veilige lesmaterialen en kunnen daarmee op uw bedrijfsterrein de brandoefeningen verzorgen. Zij kunnen bij u langs komen voor een incompany cursus met afsluitend het NedCert examen.
Daarvoor hebben zij nodig, een groot en schoon klaslokaal, een slanghaspel die gebruikt kan worden en een buitenruimte voor de brandoefeningen.
Graag tot ziens op de BHV cursus of BHV herhaling!