Instructeur voor Suriname

Eerste instructeur voor Suriname

Cleopatra JessurunWe zijn verheugd dat Suriname nu zijn eigen eerste NedCert instructeur heeft, namelijk Cleopatra Jessurun. Zij heeft onlangs haar opleiding tot instructeur afgerond bij de NedCert Academy in Nederland.

 

Cleopatra is een geneeskundig zorgprofessional en heeft onder meer ruime werkervaring als SEH-arts in het MMC, Nickerie.

Met haar nieuwe kwalificatie gaat zij in Suriname cursussen geven voor BHV, EHBO en Safety and Health Officer. Hiermee zorgt zij ervoor dat bedrijven in Suriname kunnen voldoen aan hoge veiligheidsstandaarden.

Het is geweldig om te zien dat Suriname nu een instructeur heeft die in staat is om deze belangrijke trainingen te geven. Cleopatra Jessurun is een bekwame en enthousiaste instructeur die haar kennis en ervaring op een inspirerende manier kan overbrengen.

Mocht u interesse hebben in de cursussen die worden aangeboden, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.bhvcursusparamaribo.sr. Hier vindt u meer informatie over de cursussen en de inschrijvingsmogelijkheden.