BHV cursus

BHV deur openenHet uitvoeren van bedrijfshulpverlening brengt gevaren met zich mee. Daarom is het belangrijk uw bedrijfshulpverleners goed voor te bereiden op hun BHV taken.

Bij een goede BHV cursus wordt aan het eind getoetst of uw werknemer competent is, zodat u inzicht heeft of de BHV taken door uw bedrijfshulpverlener adequaat kunnen worden uitgevoerd. Of u nu in de horeca, consultancy of detailhandel zit, ieder bedrijf met personeel moet aan de Arbowet voldoen. Ondanks goede preventie kan toch een ongeluk gebeuren. Iemand kan zijn been breken of een hartstilstand krijgen, maar er kan ook brand uitbreken. Bij al dit soort situaties in uw bedrijf wordt de BHV ingezet.

BHV gevaren
Als het de BHV niet lukt om een brandje te blussen en het gevaar te groot dreigt te worden, moeten de bedrijfshulpverleners zichzelf direct in veiligheid brengen.

BHV certificaat
Bedrijfshulpverleners zijn ook werknemers en hebben dus net zo veel recht op een veilige werkplek als uw andere werknemers.  Daarom krijgt uw personeel voordat u hen kunt aanstellen als bedrijfshulpverlener een gedegen BHV opleiding, waarbij zij worden getoetst of zij in staat zijn de BHV taken in uw bedrijf adequaat uit te voeren, zodat u zeker weet dat u in noodgevallen ook iets aan deze werknemers heeft. U krijgt daarmee inzicht in de BHV competenties van uw werknemers. Als zij zijn geslaagd voor het BHV examen, ontvangen zij het erkende NedCert vakbekwaamheid certificaat BHV. Hiermee kunt u hun BHV bekwaamheid aantonen. Door alleen werknemers in de BHV organisatie op te nemen waarvan door NedCert is vastgesteld dat zij de BHV adequaat kunnen uitvoeren, zorgt u dat de veiligheid in uw bedrijf toeneemt en de gevaren van bedrijfshulpverlening tot een minimum worden beperkt.

AANMELDEN

Een NedCert erkende BHV cursus kunt u onder andere volgen bij bhv Amsterdam, bhv Sneek, bhv Emmen,  bhv Enschede, bhv Doetinchem. Aanmelden van uw werknemers voor een BHV cursus bij een NedCert erkende opleider kan via

http://www.nedcert.nl/cursussen

www.nedcert.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *