BHV cursus in uw regio

blussenWilt u uw werknemers laten deelnemen aan een BHV cursus bij u in de buurt of bij u op uw locatie? Dat kan bij een bij NedCert aangesloten BHV opleider. De BHV cursus is up-to-date en de BHV cursus neemt weinig tijd in beslag.

NedCert is volledig gemoderniseerd en flink aan het uitbreiden met nieuwe BHV opleidingsinstituten. De opleiders hebben allemaal een intensieve opleiding tot bhv instructeur gevolgd en zijn gekwalificeerd om voor NedCert een BHV cursus te verzorgen voor uw medewerkers. U vindt cursuslocaties op meerdere plaatsen in het land. Ook is het vanaf 6 personen mogelijk dat een opleider naar u toe komt, om op uw bedrijf een bhv cursus of kinder ehbo cursus te verzorgen. Bij de bij ons aangesloten BHV opleiders vindt u altijd wel een goedkope bhv cursus. De BHV instructeurs worden jaarlijks bijgeschoold, zodat uw werknemers steeds de meest actuele informatie krijgen.

De BHV cursus voor uw personeel bestaat uit de volgende onderdelen:
– hulpverlening aan slachtoffers (ehbo, reanimatie en AED);
– beperken en bestrijden van brand;
– beperken van de gevolgen van ongevallen;
– alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere aanwezigen;
– communicatie met de portier en inschakelen van de hulpdiensten.

Bij verschillende BHV opleiders, zoals BHV Emmen, BHV Amsterdam, BHV Doetinchem en BHV Leeuwarden, kunnen uw werknemers al een bhv cursus in 1 dag volgen. Bent u op zoek naar een goede en snelle bhv cursus, waarbij uw medewerkers het NedCert BHV certificaat volgens ISO 17024 kunnen halen dat 2 jaar geldig blijft, zodat zij pas na 2 jaar weer op herhaling gaan? Meld uw werknemers dan aan op onze internetsite. Daar vindt u tevens alle informatie over de cursusprijs van de BHV opleider van uw keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *